Δ. Τ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

kataggeliaΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΤΕΓΟ....

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

23/2/2021

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΤΕΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ» ΕΡΓΑΣΙΑ.

Όλοι θυμόμαστε το ζευγάρι εργαζομένων στον κλάδο μας που με ανάρτηση του στα social media, γνωστοποιούσε πως είχε μείνει χωρίς στέγη και έψαχνε για δουλειά!
Στην «αγγελία» αυτή ανταποκρίθηκε εργοδότης του κλάδου μας από την Τρίπολη ο οποίος προσφέρθηκε να παρέχει εργασία και στέγη στους συναδέλφους μας.
Εκεί λοιπόν που πιστεύαμε πως το πρόβλημα είχε λυθεί, στις 19/2/2021 οι συνάδελφοι, μας ενημέρωσαν πως ο ιδιοκτήτης ξυλοκόπησε τον συνάδελφο γιατί εκείνος, έπειτα από 15 μέρες ζήτησε να πληρωθεί.
Οι καταγγέλλοντες συνάδελφοι υποστηρίζουν πως συνάντησαν μια εργασιακή ζούγκλα με ατέλειωτες ώρες δουλειάς, χωρίς ρεπό και φυσικά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων για αυτό το διάστημα που εργάστηκαν παρέμειναν ανασφάλιστοι.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω κύριος δεν τους χορήγησε ούτε άδεια μετακίνησης, ώστε να φύγουν από την Τρίπολη με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί και πρόστιμο 300 € στον καθένα.
Η ΠΟΕΕΤ κάνει γνωστό πως θα πάει την περίπτωση αυτή μέχρι τέρμα καθώς με πρόσχημα την πανδημία δεν θα επιτρέψουμε τον κανιβαλισμό των συναδέλφων μας.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων