Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ 16.08.22

news

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ...

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16.08.2022

Μετά την καταγγελία μας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV για το περιστατικό στην Μύκονο όπου επιχείρηση εστίασης παρουσίασε εργαζόμενο απολυμένο μια μέρα πριν του συμβεί εργατικό ατύχημα εμπλέκοντας με αυτό τον τρόπο και την οικεία επιθεώρηση εργασίας, επικοινώνησε μαζί μας η αναπληρώτρια προϊσταμένη διεύθυνσης της επιθεώρησης εργασίας Αιγαίου και αφού μας δήλωσε πως η υπηρεσία δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση αυτή, δήλωσε πως είναι γνώστης της υπόθεσης αυτής και πως περιμένει από τον εργαζόμενο το αίτημα του για εργατική διαφορά με την επιχείρηση ώστε να λυθεί το θέμα και πως η υπηρεσία θα είναι δίπλα στον εργαζόμενο.
Εμείς εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην οικεία επιθεώρηση εργασίας για την άμεση ανταπόκριση και δεχόμαστε τις εξηγήσεις που μας δοθήκαν για το περιστατικό.
Δηλώνουμε δε πως θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει για να τιμωρηθούν τέτοια φαινόμενα εργοδοτικής παραβατικότητας.
Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να τα καταγγείλουν στα σωματεία τους και να εμπιστευτούν την επιθεώρηση εργασίας.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων