Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ 20.07.2023

ra yp.er

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΕΕΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

20/07/2023

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΕΕΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και την ανάληψη καθηκόντων Υπουργού Εργασίας από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε εχθές συνάντηση του Υπουργού, του Υφυπουργού κ. Σπανάκη και της Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας κα. Στρατινάκη παρουσία και του Βουλευτή Ν. Δωδεκανήσου κ. Υψηλάντη, με το προεδρείο της ΠΟΕΕΤ.

Θέσαμε στον κ. Υπουργό όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν εργαζόμενοι στην εστίαση και στον Τουρισμό, δίνοντας έμφαση στην επαναφορά του Ταμείου Ανεργίας στους 5 μήνες, την απόδοση του εφάπαξ στην 20ΕΤΙΑ, την επανένταξη των ειδικοτήτων στα ΒΑΕ ενώ υπογραμμίσαμε την έκρηξη εργοδοτικής παραβατικότητας και την υποστελέχωση του ΣΕΠΕ.

Η δέσμευση από τον Υπουργό ήταν πως το γραφείο του θα είναι πάντα ανοικτό για τους εκπροσώπους των εργαζομένων και πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να απαντήσει στα αιτήματα μας.

Από την μεριά μας δηλώνουμε πως θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, όμως μετά την τραυματική εμπειρία που αποκομίσαμε από τον προηγούμενο Υπουργό Εργασίας δεν είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε αιώνια!!!

 

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων