Δ.Τ. ΠΟΕΕΤ 06.02.2024

yp ergasias

 

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΕΤ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

06/02/2024

 

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΕΤ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Για άλλη μια φορά η Διοίκηση της ΠΟΕΕΤ συναντήθηκε με τον διευθυντή της Υπουργού Εργασίας (μιας και η ίδια αρνήθηκε να μας δει) για τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου μας, κυρίως το επίδομα ανεργίας και την απονομή του εφάπαξ στην 20ετία.

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας φάνηκε ανέτοιμο να απαντήσει στα δίκαια αιτήματα μας ζητώντας για άλλη μια φορά να προσκομίσουμε στοιχεία και μελέτες σχετικά με τα 2 ζητήματα.

Θα το πράξουμε για άλλη μια φορά!!!

Ωστόσο η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους εν όψει της νέας σεζόν.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Πλέον δεν αντιλαμβανόμαστε για πιο λόγο η Κυβέρνηση αρνείται τις προτάσεις μας και όχι μόνο δικές μας αλλά και των εργοδοτών – ξενοδόχων που με σχετική τους επιστολή ζητούν την επαναφορά της χρονικής ισχύς του επιδόματος ανεργίας στα προ μνημονίου επίπεδα.

Η αστεία απάντηση περί επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου δεν υφίσταται μιας και έχουμε εξηγήσει στο Υπουργείο Εργασίας πως η όποια επιμήκυνση έχει πραγματοποιηθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα και όχι στις εποχικής λειτουργίας επιχειρήσεις οι οποίες αναστέλλουν την λειτουργία τους στην καλύτερη περίπτωση τον Οκτώβριο.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΙΝΑΜΕ!!!

Αυτό που υποσχόμαστε στους συναδέλφους μας είναι πως δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα, στην Κυβέρνηση υποσχόμαστε πως δεν θα έχουμε μια ομαλή σεζόν και τέλος προτρέπουμε τους συναδέλφους αγρότες να μην επιλέξουν να γίνουν γκαρσόνια γιατί θα έρθουν αντιμέτωποι με τα προβλήματα που βιώνουμε εμείς.

 

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων