Δελτίο Τύπου ΠΟΕΕΤ - Μπαράζ Απολύσεων

apolysiΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

02.06.2020


Δυστυχώς όλα αυτά που είχαμε πει τόσο καιρό για μπαράζ απολύσεων στον κλάδο μας επαληθεύονται από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων.

Έχουμε μέρες τώρα αναδείξει το πρόβλημα στο Porto Carras, από το πρωί όμως γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για απολύσεις του συνόλου του προσωπικού σε ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα:

  1. Στο ξενοδοχείο Golden Sun Hotel που βρίσκεται επί των οδών Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά και Πλατεία Κρήτης στην Γλυφάδα έχουν απολυθεί ήδη 10 συνάδελφοι από τους 20 συνολικά που δουλεύουν και
  2. Στο ξενοδοχείο IBIS STYLES ATHENS ROUTES Λ. Βουλιαγμένης 109, όπου σ' αυτό το ξενοδοχείο απολύθηκε το σύνολο του προσωπικού.

Ζητάμε από το Υπουργείο Εργασίας να βάλει φρένο σ' αυτή την τακτική των εργοδοτών και καλούμε όλους τους συναδέλφους σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό.

Η Ομοσπονδία μας μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία μας σε όλη την Ελλάδα δεν θα αφήσει κανέναν συνάδελφο ΜΟΝΟ ΤΟΥ και θα δημοσιοποιεί τα στοιχεία των επιχειρήσεων που θα επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2020 ΙΝΕ ΓΣΕΕ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Περισσότερα...

ΓΣΕΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων