ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΕΕΤ

leukadaΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΕΕΤ...

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

29.07.2021

 

Η Ομοσπονδία μας έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα δημοσιοποιεί φαινόμενα εργοδοτικής παραβατικότητας εφ όσον οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ανύπαρκτοι!

Έτσι λοιπόν μετά από καταγγελίες των εργαζομένων στο Νυδρί Λευκάδας οι εργοδότες έχουν προχωρήσει σε συνεννόηση και το ωράριο στην συγκεκριμένη περιοχή είναι 12 ώρες ημερησίως χωρίς ρεπό δηλαδή 7ημερη υποδηλωμένη εργασία καθώς τα ένσημα που αποδίδονται στους εργαζόμενους είναι όσα θέλουν οι εργοδότες, ενώ στη βραδινή βάρδια ούτε λόγος για ασφάλιση καθώς είναι όλοι οι εργαζόμενοι αδήλωτοι!

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως από τώρα ζητούν από τους εργαζόμενους να τους δοθούν πίσω δώρα και επιδόματα αδείας με την γνωστή μέθοδο ανάληψης από τα ΑΤΜ, ώστε να βρουν δουλεία και του χρόνου!!!

Ενδεικτικό της οργάνωσης τους είναι πως έχουν δημιουργήσει μια ομάδα επικοινωνίας στα social media για να ενημερώνονται μεταξύ τους για τυχόν ελέγχους!

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας, τον ΣΕΠΕ σε κεντρικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό να πραγματοποιήσουν επιτόπιους ελέγχους ακόμα και τις νυκτερινές ώρες και να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα αυτών!

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων